Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Zloděj v Batelově vykradl dvě garáže. Neznáte majitele auta na záznamu?

Ke konci letošního dubna došlo v Batelově na Jihlavsku k vloupání do dvou garáží. Policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním.

Ke krádeži došlo v době od pátku 26. dubna do soboty 27. dubna. „Pachatel se v areálu firmy v Batelově vloupal do dvou garáží a odcizil elektromotory, domácí vodárnu a další věci. Krádeží způsobil celkovou škodu přes dvacet tisíc korun. Další škoda ve výši necelých pět tisíc korun vznikla majiteli poškozením vrat a zámků,“ popsala podrobnější informace Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Následně bylo podáno trestní oznámení a případ začali prověřovat policisté obvodního oddělení Třešť. Ti vyhodnocovali také dostupné záznamy z kamer.

„Ze záznamu vyplynulo, že se v dané lokalitě pohybovalo vozidlo, k němuž by policisté v zájmu prověřování případu potřebovali zjistit informace, proto se nyní s žádostí o spolupráci obracejí na veřejnost. Jedná se o terénní vozidlo světlé barvy s tmavou kapotou a s připojeným naloženým přívěsným vozíkem. Osádka automobilu by mohla poskytnout informace důležité pro prověřování případu,“ pokračuje Kroutilová s tím, že policie žádá majitele vozidla, případně osobu, která ho užívá, aby se přihlásil na tísňové lince 158.

„Policisté uvítají rovněž informace od občanů, kteří znají vlastníka automobilu, nebo by věděli, kde se v současné době vozidlo nachází, případně mají jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ uzavřela mluvčí.

 

 

Foto Policie ČR

Štítky krádež, Batelov, garáž, pátrání, veřejnost, policie, okres Jihlava, Třešť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj v Batelově vykradl dvě garáže. Neznáte majitele auta na záznamu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.