Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mezi Dolní Cerekví a Batelovem došlo k nehodě. Řidič se nevěnoval řízení a narazil do stromu

Záchranné složky vyjížděly v pátek 28. června kolem půl jedenácté k dopravní nehodě, která se stala na silnici II/639 mezi Dolní Cerekví a Batelovem. Řidič Citroenu Berlingo, který jel ve směru na Batelov, narazil do stromu a zranil se.

Podle informací od policie se plně nevěnoval řízení auta a z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde přední částí auta narazil do stromu.

„Při dopravní nehodě se řidič lehce zranil.  Na místě dopravní nehody byl ošetřen posádkou zdravotnické záchranné služby a následně převezen do Nemocnice Jihlava k dalšímu vyšetření. Orientační dechová zkouška provedena u řidiče měla negativní výsledek. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle ve výši 105 tisíc korun,“ popsala podrobnosti Dana Čírtková, mluvčí policistů.

 

Foto Drbna

Štítky nehoda, II/639, strom, náraz, zranění, Dolní Cerekev, Batelov, dopravní nehoda, Citroën Berlingo, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Dolní Cerekví a Batelovem došlo k nehodě. Řidič se nevěnoval řízení a narazil do stromu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.