Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Havlíčkobrodsku se srazil vlak s dodávkou. Její řidič z místa ujel, hledá ho policie

Déle než dvě hodiny byl dnes kvůli nehodě na přejezdu přerušení provoz na železnici mezi Světlou nad Sázavou a Ledčí nad Sázavou. Nákladní vlak se střetl s bílou dodávkou. Její řidič od místa nehody ujel, policie po něm pátrá, řekla mluvčí policie Jana Kroutilová. Vlaky začaly podle informací na webu Českých drah znovu jezdit po 16:00.

Nehoda se stala na přejezdu zabezpečeném světelnou signalizací bez závor, řekl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Při nehodě, která provoz na trati zastavila před 13:30, se nikdo nezranil.

Dodávka jela podle policie ve směru od Světlé nad Sázavou na Ledeč nad Sázavou. „Řidič vjel na železniční přejezd, ke kterému už se blížil nákladní vlak. Strojvedoucí se snažil střetu zabránit, nicméně se mu to nepodařilo a došlo ke střetu," řekla Jana Kroutilová. Dechová zkouška u strojvedoucího vyloučila, že by pil. Po řidiči dodávky, která má po střetu poškozenou levou zadní část, policie pátrá. S prosbou o informace se obrací i na veřejnost.

Autoři | Foto Drbna

Štítky nehoda, střet, vlak, dodávka, pátrání, policie, okres Havlíčkův Brod, Světlá nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou, České dráhy, Drážní inspekce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Havlíčkobrodsku se srazil vlak s dodávkou. Její řidič z místa ujel, hledá ho policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.