Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V kempu v Pávově řádil zloděj. Sebral věci z neuzamčené chatky a karavanu

Na svůj pobyt v kempu v Pávově asi dlouho nezapomenou hosté, kteří byli okradeni v noci ze čtvrtka 13. června. Zatím neznámý zloděj vnikl do chatky a také do karavanu, celková škoda se vyšplhala na sedm tisíc korun.

Do otevřené chatky, kde v tu dobu spali hosté kempu, vstoupil pachatel a z odložené kabelky odcizil peníze. Dále vnikl ještě do odemčeného karavanu, odkud si odnesl vrtačku. Pachatel způsobil celkovou škodu přes sedm tisíc korun. Policisté místa činu ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody. Po pachateli policisté pátrají,“ sdělila k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Dále lidem připomíná, že je nutné dbát obezřetnosti i na místech, kde tráví svůj volný čas. Rekreační objekty a vozidla je třeba zabezpečit tak, aby se do nich nemohl případný pachatel snadno dostat. „V případně, že to není možné, je nutné si cennosti střežit a nenechat je volně odložené,“ radí na závěr Kroutilová.  

Foto Policie ČR

Štítky kemp, krádež, zloděj, karavan, chatka, Pávov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kempu v Pávově řádil zloděj. Sebral věci z neuzamčené chatky a karavanu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.