Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Devatenáctiletá řidička nezvládla průjezd zatáčkou, střetla se s protijedoucím vozidlem

Příště si dá asi větší pozor. Mladá řidička, která v sobotu odpoledne projížděla od Záborné směrem ke Stáji na Jihlavsku, si totiž nepočínala příliš ukázněně a v zatáčce se bočně střetla s protijedoucím autem. Výsledkem nehody jsou dvě lehká zranění a hmotná škoda ve výši 100 tisíc korun.

Nehoda se stala v sobotu 15. června odpoledne kolem čtrnácté hodiny na silici II/348 v katastru obce Dobroutov na Jihlavsku. Devatenáctiletá řidička zde projížděla s osobním automobilem tovární značky Ford Fiesta ve směru jízdy od obce Záborná směrem na obec Stáj.

„Při jízdě se nechovala dostatečně ohleduplně a ukázněně a při projíždění levotočivé zatáčky přejela částečně do protisměru, kde se bočně střetla s protijedoucím osobním automobilem tovární značky Peugeot,“ popsala další dění Dana Čírtková, policejní mluvčí. V době dopravní nehody v obou vozidlech cestovaly pouze řidičky.

Při dopravní nehodě utrpěly řidičky obou vozidel lehká zranění a musely být vozidlem zdravotnické záchranné služby převezeny do nemocnice v Jihlavě.  Při nehodě vznikla na vozidlech hmotná škoda ve výši 100 tisíc korun.

U obou řidiček policisté provedli dechové zkoušky s negativním výsledkem. Věc dopravní nehody na místě vyřešili uložením pokuty  v příkazním řízení.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, Jihlavsko, okres Jihlava, Záborná, Stáj, dopravní nehoda, Peugeot, Ford Fiesta, Dobroutov, Lékárenský komplex Jihlava

Devatenáctiletá řidička nezvládla průjezd zatáčkou, střetla se s protijedoucím vozidlem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.