Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Incident u jihlavské nemocnice: Výtržník napadl muže, několikrát mu dal pěstí

Hned ze dvou trestných činů je podezřelý šestadvacetiletý muž z Pelhřimovska, který v Jihlavě napadl a zranil jiného muže. Došlo k tomu pod vlivem alkoholu.

„V pátek 7. června byl po jedné hodině odpoledne na ulici Vrchlického a v lokalitě u zdravotnického zařízení se dostal do slovního konfliktu s o dva roky mladším mužem. Rozepře vyústila ve fyzické napadení, při kterém podezřelý muž druhého strhl na zem a opakovaně ho udeřil pěstí. V dalším útoku mu zabránili přivolaní policisté, kteří agresivního muže zajistili,“ popsala incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Napadený muž lékařské ošetření nepožadoval. U šestadvacetiletého muže provedli policisté dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,99 promile alkoholu. Odvezli ho proto na záchytku, kde vystřízlivěl.

„Policisté shromáždili důkazy a na jejich základě poté sdělili muži podezření ze spáchání dvou trestných činů. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ dodala závěrem Jana Kroutilová.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, hádka, agrese, policie, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava, okres Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Incident u jihlavské nemocnice: Výtržník napadl muže, několikrát mu dal pěstí | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.