Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

K té už na návštěvu asi nepůjde. Žena z Třeště obrala svého známého o celkem 30 tisíc korun

To je ale hostitelka! Žena z Třeště, ke které přišel na návštěvu její známý, nelenila a v nestřeženém okamžiku mu odcizila jak dvacet tisíc v hotovosti, tak i platební kartu, ze které okamžitě vybrala další peníze. Pachatelce nyní hrozí obvinění ze spáchání dvou trestných činů.

Příležitost dělá zloděje. V Třešti, kde třiačtyřicetiletá žena pobývá, byl na návštěvě její známý. V bytě muž v jedné z místností odložil svoji bundu, ve který měl uloženou peněženku. V nestřeženém okamžiku mu žena z peněženky odcizila finanční hotovost přes dvacet tisíc korun.

Dále z ní vzala platební kartu, u které byl přiložen PIN kód, a ve stejný den pak vybrala další peníze prostřednictvím bankomatu. „Pokusila se ještě o druhý výběr, to už byla ale transakce zamítnuta z důvodu překročení limitu,“ doplnila Jana Kroutilová, policejní mluvčí. Peněženku žena vrátila zpět a získané peníze použila pro svoji potřebu.

Celkově muž přišel o téměř třicet tisíc korun. Na základě šetření policisté zjistili, že muže okradla jeho známá, shromáždili důkazy a poté sdělili třiačtyřicetileté ženě podezření ze spáchání dvou trestných činů - krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Případ se řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky Třešť, krádež, návštěva, peníze

K té už na návštěvu asi nepůjde. Žena z Třeště obrala svého známého o celkem 30 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.