Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Násilná smrt ve Žďáru: Žena zemřela v objektu nelegální herny. Vyšetřování pokračuje i nadále

Jak jsme vás již informovali, ve Žďáru nad Sázavou došlo v úterý 4. června v ranních hodinách k násilnému úmrtí ženy. Dnes policisté k případu sdělili další informace.

„Na lince tísňového volání jsme přijali oznámení o nálezu mrtvé ženy v objektu nelegální herny ve Žďáru nad Sázavou. Po prvotním ohledání těla bylo zřejmé, že žena zemřela násilnou smrtí. Jedná se o třiapadesátiletou ženu. Případ si převzali krajští kriminalisté z odboru obecné kriminality. Ve spolupráci se svými žďárskými kolegy po celý den důkladně ohledávali místo činu a jeho širší okolí a zajišťovali upotřebitelné stopy,“ doplnila nové informace Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Kvůli určení přesné příčiny a doby úmrtí byla nařízena soudní pitva. Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání zločinu vraždy.

PSALI JSME: Kriminalisté od rána vyšetřují smrt ženy ve Žďáru nad Sázavou. Věk oběti zatím není známý

Po pachateli vraždy intenzívně pátráme. S ohledem na skutečnost, že prověřování je na samém počátku, nelze k němu v současné době poskytnout žádné podrobnější informace,“ sdělila dále mluvčí policistů.

V souvislosti s tímto případem se na sociálních sítích i v samotném městě šíří nepravdivé informace o tom, že ve Žďáru nad Sázavou došlo v uplynulých dnech k několika násilným trestným činům, při kterých měly být usmrceny další ženy.

„Tato informace se nezakládá na pravdě, a proto se obracíme se žádostí na veřejnost, aby se lidé vyvarovali zbytečnému šíření nepravdivých zpráv,“ vyzývá veřejnost Dana Čírtková.

Foto Drbna

Štítky úmrtí, násilí, vyšetřování, policie, herna, Žďár nad Sázavou, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Násilná smrt ve Žďáru: Žena zemřela v objektu nelegální herny. Vyšetřování pokračuje i nadále | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.