Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dva muži, nyní ve vězení, mají na svědomí vloupání v Nové Říši. Z místa ujeli kradeným autem

Jihlavští policisté objasnili případ vloupání do domu v Nové Říši. Došlo k němu na konci ledna, na svědomí ho mají hned dva muži. Z místa bylo ukradeno také osobní auto značky Peugeot.

„Pachatel vypáčil vstupní dveře rodinného domu a vnikl dovnitř. Místnosti prohledal a odnesl si kalač a klíče od vozidla. Před domem pak ještě odcizil zaparkovaný automobil Peugeot, se kterým z obce odjel. Po přijetí oznámení o krádeži začali policisté případ prověřovat,“ uvedla k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Poškozením dveří domu vznikla škoda přibližně dva tisíce korun. Odcizené auto se policistům podařilo vypátrat v Brně, a mohl si ho tak převzít zpět jeho majitel. Zajistili také odcizený kalač.

„Policisté na základě šetření pachatele vypátrali. Jednalo se o dva muže ve věku šestatřicet a dvaačtyřicet let, jeden z Brněnska a druhý z Jindřichohradecka. Oba se dopustili trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Muži jsou recidivisté, oba jsou v současné době v souvislosti s jinou trestnou činností ve věznici,“ doplnila ještě Kroutilová.

Foto Drbna

Štítky vloupání, zloděj, krádež, vězení, policie, Nová říše, dům, Peugeot, Brno, okres Jindřichův Hradec, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži, nyní ve vězení, mají na svědomí vloupání v Nové Říši. Z místa ujeli kradeným autem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.