Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Z kanceláře v Jihlavě sebral notebook, teploměr a pytlík kávy. Posedí si až dva roky ve vězení

Jihlavští policisté objasnili případ vloupání v jednom ze zdravotnických zařízení v krajském městě. Čtyřiadvacetiletý zloděj krádeží způsobil škodu přes dvacet tisíc korun.

K vloupání, a následné krádeži, došlo v první polovině května. Zloděj oknem vniknul do kanceláře, prohledal ji a odnesl si z ní notebook, teploměr a balení kávy. Způsobil škodu ve za více než dvacet tisíc korun.

Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu krádeže čtyřiadvacetiletému muži. V minulosti již byl za majetkovou trestnou činnost odsouzen a potrestán byl i nepodmíněným trestem odnětí svobody.

„Po přijetí oznámení o vloupání začali případ prověřovat policisté. Na základě šetření se jim podařilo pachatele vypátrat a dopadnout. Čtyřiadvacetiletý muž čelí podezření ze spáchání trestného činu, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ řekla k případu z Jihlavy Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Foto Drbna

Štítky krádež, zloděj, kancelář, vloupání, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z kanceláře v Jihlavě sebral notebook, teploměr a pytlík kávy. Posedí si až dva roky ve vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.