Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pro těžce zraněného motorkáře letěl vrtulník. Svědkové nehody, přihlaste se policii!

K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 23. května kolem půl dvanácté. Stala se na silnici II/405 mezi obcemi Krahulov a Okříšky v prostoru tříramenné křižovatky se silnicí III/40512. Těžce se při ní zranil čtyřiadvacetiletý řidič motocyklu značky Honda.

Zmíněný muž jel ve směru od Krahulova směrem na Okříšky a nepřizpůsobil rychlost jízdy.

„Při jízdě levotočivou zatáčkou ve směru na mokrém povrchu komunikace nezvládl vlivem nepřiměřené rychlosti řízení motocyklu a vyjel do protisměrné části komunikace. Zde narazil protijedoucího osobního vozidla Škoda Octavia. Po střetu byl motocykl odhozen vpravo mimo komunikaci, kde narazil do silničního příkopu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče motocyklu, který musel být vrtulníkem letecky transportován do nemocnice v Brně. K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo,“ uvedla informace k dopravní nehodě Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté u obou řidičů provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní. Hmotná škoda byla vyčíslena na 60 tisíc korun.

Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Třebíč, kteří hledají případné svědky nehody. „Pokud někdo viděl průběh nehody nebo jízdu obou vozidel před nehodou, případně má záběry z palubních kamer, pak ať se se svým svědectvím obrátí na linku 158,“ vyzývá Čírtková důležité svědky této vážné nehody.

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, vrtulník, nemocnice, svědectví, výzva, policie, motorka, havárie, motocykl, Honda, Okříšky, Krahulov, dopravní nehoda, Škoda Octavia, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro těžce zraněného motorkáře letěl vrtulník. Svědkové nehody, přihlaste se policii! | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.