Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policejní Octavia se zapnutými majáky se v křižovatce srazila s jiným osobákem. Škoda je 120 tisíc korun

Ve Žďáru nad Sázavou se ve středu 15. května krátce před 17. hodinou stala dopravní nehoda. Střetla se zde policejní Octavia s osobním autem Opel Astra. Hmotná škoda, která vznikla, se vyšplhala na částku 120 tisíc korun.

Auta se srazila na křižovatce ulic Neumannova, Dolní a Žižkova. „Vozidlo Škoda Octavia v barevném provedení Policie České republiky se zapnutým zvláštním výstražným světlem modré barvy projíždělo po ulici Havlíčkovo náměstí po silnici I/37 směrem ke světelné křižovatce s ulicí Neumannova, Dolní a Žižkova. Policejní hlídka obvodního oddělení vyjížděla k provedení služebního zákroku. V prostoru světelné křižovatky došlo ke střetu s osobním vozidlem Opel Astra,“ popisuje okamžik střetu Dana Čírtková, mluvčí policistů.

U řidiček obou vozidel byly provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky. Při střetu vznikla hmotná škoda na vozidlech v celkové výši 120 tisíc korun. Při nehodě se nikdo nezranil.

„Další okolnosti dopravní nehody a míra zavinění jsou předmětem policejního šetření, které provádějí policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou,“ dodala na závěr Dana Čírtková.

Foto Drbna

Štítky nehoda, střet, křižovatka, policie, Škoda Octavia, Žďár nad Sázavou, Opel Astra, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní Octavia se zapnutými majáky se v křižovatce srazila s jiným osobákem. Škoda je 120 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.