Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Havárie autobusu u Rousměrova si vyžádala šest zraněných dětí, tři musely do nemocnice

V sobotu dopoledne došlo na Žďársku k dopravní nehodě autobusu, ve které cestovaly hlavně děti. V důsledku havárie bylo ošetřeno šest osob s lehkými zraněními.

K nehodě autobudu došlo krátce před desátou hodinou dopoledne na silnici I. třídy číslo 37 za obcí Sklenné nad Oslavou před křižovatkou na obec Rousměrov. V autobusu cestovalo kolem třiceti osob, převážně dětí.

„Dle současných informací došlo při nehodě k šesti lehkým zraněním,“ prozradila Stanislava Miláčková, policejní mluvčí. Tři děti ošetřila zdravotnická záchranná služba na místě a tři děti zdravotníci převezli na ošetření do nemocnice. Na místě zasahují základní složky integrovaného záchranného systému.

Požití alkoholu u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Doprava je v místě nehody řízena kyvadlově, na místo však jede vyprošťovací technika a po dobu vyprošťování autobusu bude silnice na nezbytně nutnou dobu uzavřena.

 

Foto hasici.tv | Zdroj Policie ČR

Štítky autobus, nehoda, Rousměrov, havárie, okres Žďár nad Sázavou

Havárie autobusu u Rousměrova si vyžádala šest zraněných dětí, tři musely do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.