Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nehoda náklaďáku se dřevem komplikovala dopravu na Jihlavsku. Zasahovali i letečtí záchranáři

Na silnici první třídy číslo 38 u obce Svojkovice na Jihlavsku se dnes střetlo osobní a nákladní auto převážející dřevo. Hlavní tah mezi Jihlavou a Znojmem byl asi hodinu zcela neprůjezdný. Jedním jízdním pruhem mohla auta znovu jezdit asi od 14:30. Podle informací na webu Policie ČR odstraňování nehody trvalo asi do 15:30. U nehody zasahovali i letečtí záchranáři. Do nemocnice dopravili řidiče osobního auta, jeho zranění ale nejsou vážná, řekla ředitelka krajských záchranářů Vladislava Filová.

Nákladní vůz s kládami skončil převrácený v poli a částečně zasahoval do vozovky. U místa nehody se tvořily několikakilometrové kolony. Podle mluvčí hasičů Petry Musilové z proražené nádrže kamionu vyteklo asi 300 litrů nafty.

U nehody zasahovaly jednotky hasičů z Želetavy a Telče. „Vyprostili jsme řidiče, kterého jsme předali do péče zdravotníků," řekla Petra Musilová. Podle informací hasičů havaroval chorvatský kamion. Náklad bylo nutné přeložit na jiný vůz.

Autoři | Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, Svojkovice, dřevo, zranění, okres Jihlava, havárie, Policie České republiky, Jihlava, Znojmo, Telč, Želetava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda náklaďáku se dřevem komplikovala dopravu na Jihlavsku. Zasahovali i letečtí záchranáři | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.