Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá sedmapadesátiletého muže. Mohl by pracovat na stavbě na Jihlavsku

Už od začátku října 2017 pátrají policisté po sedmapadesátiletém Milanu Prokopovi z Mladoboleslavska. Nyní zjistili, že by se mohl pohybovat na Jihlavsku. Hledaný muž pravděpodobně pracuje brigádně jako stavební dělník u různých firem a soukromých subjektů na území celé České republiky.

„Na hledaného byl vydán Okresním státním zastupitelstvím souhlas se zadržením pro majetkovou trestnou činnost. Dále na něj byl vydán Okresním soudem Mladá Boleslav příkaz k zatčení pro přečin zpronevěry,“ uvedla Lucie Nováková, mluvčí policistů.

Milan Prokop měří 175 – 180 centimetrů, má střední postavu a hnědé oči i vlasy. Neměl by být ozbrojený ani nijak nebezpečný.

Pokud víte, kde by se hledaný muž mohl nacházet, případně máte o něm další důležité informace, pak volejte linku 158, telefonní číslo 974 877 421 nebo jakoukoliv nejbližší policejní služebnu.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, Milan Prokop, policie, okres Jihlava, Česko, okres Mladá Boleslav, Státní zastupitelství ČR, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá sedmapadesátiletého muže. Mohl by pracovat na stavbě na Jihlavsku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.