Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tragédie na Havlíčkobrodsku. Po nárazu do stromu zemřeli dva lidé, malé dítě je těžce zraněné

Vážná havárie s tragickými následky se v sobotu dopoledne stala mezi obcemi Kejžlice a Dolní Město na hranicích mezi pelhřimovským a havlíčkobrodským okresem. Jedoucí auto dostalo smyk a následně narazilo do stromu. Nehoda si vyžádala dva lidské životy, další dva lidé, včetně malého dítěte, jsou s vážnými zraněními hospitalizováni.

Vážná dopravní nehoda se stala v sobotu 13. dubna o půl jedenácté dopoledne na silnici II/347 mezi obcemi Kejžlice a Dolní Město. Havarovalo zde osobní vozidlo Škoda Octavia. Jeho řidič jel po silnici a projel levotočivou zatáčku, dostal s vozidlem smyk a sjel do pravého příkopu, kde s vozidlem bočně narazil do stromu.

„Nehoda má fatální následky. Dva lidé na místě zemřeli a dvě další osoby, včetně malého dítěte, jsou těžce zraněny,“ upřesnila policejní mluvčí Dana Čírtková. 

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně dvou záchranářských vrtulníků. Silnice je v místě průjezdná pouze kyvadlově, policisté tam regulují provoz a řídí dopravu.

Okolnosti tragické nehody budu předmětem dalšího šetření.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky strom, okres Havlíčkův Brod, Kejžlice, Dolní Město, Škoda Octavia

Tragédie na Havlíčkobrodsku. Po nárazu do stromu zemřeli dva lidé, malé dítě je těžce zraněné | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.