Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Masarykově náměstí pětadvacetiletý mladík napadl francouzskou holí jiného muže

Hned ze dvou trestných činů je podezřelý pětadvacetiletý muž, který má na svědomí fyzické napadení na jihlavském Masarykově náměstí. Celý incident skončil kvůli zranění návštěvou jihlavské nemocnice.

Napadení se stalo ve čtvrtek 14. března na Masarykově náměstí. U zábavního podniku došlo po půlnoci ke konfliktu mezi osobami. „Na probíhající rozepři namířil mobilní telefon muž, který se zde také v tu dobu nacházel. To se ale nelíbilo podezřelému pětadvacetiletému muži, který k němu přistoupil a udeřil ho opakovaně francouzskou holí. Napadený muž upadl na zem a byl ještě udeřen do oblasti hlavy. Při útoku utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v jihlavské nemocnici,“ popisuje incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Případ začali po přijetí oznámení prověřovat policisté. Provedli šetření, výslechy osob, vyžádali si lékařské zprávy a vyhodnotili veškeré informace. Na základě shromážděných důkazů policisté sdělili pětadvacetiletému muži podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

„Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení. Policisté šetřili také konflikt, který fyzickému napadení předcházel, a zjištěné přestupkové jednání bylo předáno k projednání příslušnému správnímu orgánu,“ dodala mluvčí policie.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, zranění, náměstí, policie, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Masarykově náměstí pětadvacetiletý mladík napadl francouzskou holí jiného muže | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.