Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pár měsíců na svobodě a už zase kradl. Kvůli drogerii za 150 korun se zřejmě vrátí za mříže

Někteří lidé jsou zkrátka nepoučitelní. Jedním z takových je třeba i třiatřicetiletý muž, který kradl v jedné z drogerií v Havlíčkově Brodě. V krádežích má očividně velké zkušenosti, protože z vězení vyšel poměrně nedávno.

„K případu došlo v úterý 2. dubna krátce po čtvrté hodině odpoledne na ulici Dolní v Havlíčkově Brodě. Muž v jedné z prodejen odcizil drogerii v hodnotě kolem sto padesáti korun, které si schoval pod bundu. Následně ho odhalil pracovník prodejny, který přivolal strážníky městské policie. Ti vyrozuměli policisty z obvodního oddělení, kteří lustrací zjistili, že muž byl již v minulosti soudně trestán pro majetkovou trestnou činnost, za kterou byl odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody, ze kterého se vrátil v červnu loňského roku,“ popisuje další krádež třiatřicetiletého muže Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Policisté vše zadokumentovali a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení. Za uvedenou trestnou činnost podezřelému muži hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Foto pixabay.com

Štítky krádež, zloděj, drogerie, policie, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pár měsíců na svobodě a už zase kradl. Kvůli drogerii za 150 korun se zřejmě vrátí za mříže | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.