Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na jihlavském zimáku byla baterií od megafonu zraněna mladá dívka. Viník z Kladenska si posedí až tři roky ve vězení

Na velké problémy si zadělal třiadvacetiletý fanoušek hokeje z Kladenska, který 16. března na jihlavském zimním stadionu zranil mladou dívku. Té na hlavu zmiňovaný mladík hodil tužkovou baterii z megafonu, který měl u sebe. Celý incident ještě bude mít dohru.

Dívka byla zraněna na hokejovém utkání mezi HC Dukla Jihlava a Rytíři Kladno, které vysílala také televize. 

„Právě při utkání, které se odehrálo 16. března, byla před jeho koncem v prostorách zimního stadionu zraněna na hlavě mladá dívka, která za asistence policistů opustila stadion a vyčkala venku na příjezd zdravotnické záchranné služby. Dívku zranil nějaký předmět, který vyletěl z kotle hostujících fanoušků. I když se zdálo téměř nemožné, že by se mohlo podařit vypátrat toho, kdo předmět úmyslně vyhodil, policisté na případu intenzivně pracovali,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Zadrželi ho ještě před příjezdem na stadion 

Policisté vyhodnotili i záznamy z kamer a právě ty jim pomohly viníka najít a na dalším zápase 22. března ho dopadnout.

„Po předchozím souhlasu okresního státního zástupce policisté z obvodního oddělení v Jihlavě třiadvacetiletého mladíka z Kladenska zadrželi ještě před začátkem utkání v době, kdy autobus s fanoušky z Kladna zastavil na čerpací stanici u Jihlavy. Mladík byl umístěn do policejní cely a policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení. Policisté věc řeší ve zkráceném přípravném řízení a mladíkovi sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví,“ pokračuje v popisu případu mluvčí policistů.

V případě prokázání viny si mladý muž posedí až tři roky ve vězení.

Foto Dalibor Mašek

Štítky hokej, zápas, zranění, fanoušek, Kladno, baterie, megafon, policie, okres Kladno, HC Dukla Jihlava, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihlavském zimáku byla baterií od megafonu zraněna mladá dívka. Viník z Kladenska si posedí až tři roky ve vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.