Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po Miroslavu Lungovi. Může být kdekoliv a je nebezpečný

Kriminalisté pátrají po pohřešovaném pětatřicetiletém Miroslavu Lungovi z Karlových Varů, který je cca 178 centimetrů vysoké střední postavy, má hnědé oči, hnědočerné kadeřavé vlasy a strniště. Podle policie je nebezpečný a může se pohybovat po celé České republice.

Pátrání iniciovala jeho družka. Ta ho viděla naposledy 15. března 2019 v jedenáct hodin večer v místě trvalého bydliště. Důvod odchodu z domova není znám, ale nelze vyloučit, že by pohřešovaný muž mohl mít psychické problémy.

„Vyprávěl, že by chtěl žít sám v přírodě a sledoval i dokumenty, jak tam lze samostatně bez pomoci přežít. Do dnešního dne o sobě nepodal žádnou zprávu, nemá u sebe žádné doklady ani mobilní telefon. Pohřešovaný může být dezorientován a předpokladem je, že by mohl být kdekoliv umístěn například ve zdravotnickém zařízení, případně v psychiatrické léčebně jako osoba bez známé totožnosti," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Miroslav Lunga na sobě měl naposledy černé kalhoty, černé boty, zelenou mikinu s kapucí a šedou zimní bundu s motivem maskáčů. Zvláštním znamením je zlomenina pravé ruky, má odlehčenou zelenou sádru, kterou si však mohl sundat.

Pokud máte jakékoliv informace, kterými byste mohli policii pomoci v pátrání, zavolejte na 158. 
 

Autoři

Štítky pátrání, pohřešovaný, Miroslav Lunga, Česko, Karlovy Vary, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po Miroslavu Lungovi. Může být kdekoliv a je nebezpečný | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.