Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Muž na fotce využil nepozornosti a sebral pět tisíc z bankomatu. Neznáte ho?

O tom, že nepozornost se nevyplácí, se na vlastní kůži přesvědčil muž v Pacově, který přišel o peníze vybrané v bankomatu. Konkrétně šlo o pět tisíc korun. Nepozornosti využil jiný muž, který si peníze vzal a nechal si je. Policisté mají jeho fotografii a nyní po něm pátrají. Zapojit se může také veřejnost, pokud pachatele na snímcích pozná.

K případu došlo v pondělí 28. ledna v Pacově. Před třetí hodinou odpoledne přišel poškozený muž k bankomatu na ulici Žižkova. Vybral částku pět tisíc korun, vyndal platební kartu, kterou uschoval do peněženky, na bankovky zapomněl a z místa odjel. Následně si svoji chybu uvědomil a k bankomatu se vrátil, peníze už ale nenašel. Když poškozený muž u finanční instituce zjistil, že o své peníze přišel, obrátil se na policii. 

Policisté začali ihned případ prověřovat. „Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu zatajení věci. Provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ dále prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže, který je zachycen na fotografiích. Jedná se o osobu důležitou pro prověřování případu. Žádáme občany, kteří muže na fotografiích znají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uvedla k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky krádež, bankomat, peníze, nepozornost, pátrání, policie, veřejnost, Pacov, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Muž na fotce využil nepozornosti a sebral pět tisíc z bankomatu. Neznáte ho? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.