Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ženě na Březinkách vypadl mobil za šestnáct tisíc. Rychle ho sebral třiadvacetiletý cizinec

Jihlavští policisté objasnili krádež mobilu, ke které došlo v krajském městě během uplynulého víkendu. Hodnota mobilu byla přes šestnáct tisíc korun.

„V sobotu 9. března byl mladý muž cizí národnosti v areálu zábavního a obchodního centra na ulici Březinova. Před jedenáctou hodinou večer si před jedním ze zábavních podniků všiml, že ženě, která se zde také v tu dobu nacházela, vypadl z kapsy mobilní telefon. Místo toho, aby ho majitelce předal, telefon nepozorovaně sebral a nechal si ho. Když žena následně zjistila, že telefon nemá, začala ho okamžitě bez úspěchu hledat a druhý den oznámila případ policii. Policisté provedli šetření,“ popsala podrobnosti Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Majitelce telefonu vznikla škoda přes šestnáct tisíc korun. Na základě prověřování policisté pachatele vypátrali a po shromáždění důkazů sdělili třiadvacetiletému cizinci podezření ze spáchání přečinu krádež. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Foto pixabay.com

Štítky mobil, telefon, krádež, zloděj, objasnění, policie, Březinky, Březinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženě na Březinkách vypadl mobil za šestnáct tisíc. Rychle ho sebral třiadvacetiletý cizinec | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.