Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vloupání do dvou rodinných domů za jeden večer a škoda 75 tisíc. Policisté hledají zloděje

Vloupání hned do dvou domů má na svědomí zatím neznámý vandal, kterého nyní hledají třebíčští policisté. Celková škoda způsobená vloupáním se vyšplhala na 75 tisíc korun.

Zloděj v sobotu 9. března mezi šestou a osmou hodinou večer vnikl na oplocený pozemek na ulici Jindřichova. Po vypáčení dveří se dostal do rodinného domu, kde prohledal místnosti a odcizil šperky, hodinky, pamětní medaili a další cennosti. Krádeží způsobil škodu přibližně padesát tisíc korun.

„Ve stejný den kolem sedmé hodiny večer se pachatel vloupal do domu na ulici Na Příkopech, kde ho vyrušila obyvatelka, a pachatel z místa utekl. Poškozením objektů vznikla jejich majitelům celková škoda přes pětadvacet tisíc korun. Místa činů policisté ohledali, zadokumentovali a provedli v lokalitách šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání tří trestných činů, a to přečinu krádeže, přečinu porušování domovní svobody a přečinu poškození cizí věci,“ sdělila k druhému vloupání Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

Foto pixabay.com

Štítky vloupání, zloděj, krádež, vandal, pátrání, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vloupání do dvou rodinných domů za jeden večer a škoda 75 tisíc. Policisté hledají zloděje | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.