Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Krádež drogerie v City Parku: Nepoznáváte muže a ženu na videu?

Policisté v Jihlavě pátrají po muži a ženě, které zachytily kamery v jednom z obchodů v jihlavském City Parku. Jde o krádež drogistického zboží. Policie se obrací také na veřejnost, která by mohla s vyšetřováním pomoct.

„Trestný čin byl spáchán ve čtvrtek 17. ledna v obchodním centru na ulici Hradební. Kolem páté hodiny večer se v prodejně s drogistickým zbožím pohyboval muž se ženou. Z regálů brali oba různé věci, které ukládali do zavazadel a pod oblečení. Poté z místa bez zaplacení odešli,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.  

Policisté se případem po oznámení začali zabývat. Mimo jiné vyhodnotili také dostupné záznamy z kamer. A v současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže a ženy, kteří jsou zachyceni na videozáznamu.

Muž je silnější postavy. Měl delší tmavé vlasy, na sobě zimní bundu, modré kalhoty a držel batoh. Žena měla oblečenou tmavou zimní bundu s kapucí lemovanou kožešinou, kalhoty modré barvy a na hlavě světlou čepici. Přes rameno měla zavěšenou tašku.

„Žádáme občany, kteří muže nebo ženu na kamerovém záznamu, poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Kroutilová.  

Foto Policie ČR

Štítky krádež, drogerie, City Park, policie, veřejnost, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krádež drogerie v City Parku: Nepoznáváte muže a ženu na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.