Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ve Věžničce na Jihlavsku naboural autobus s dětmi do stromu, na místě bylo patnáct raněných

, aktualizováno 11. března 2019, 18:46

Ve Věžničce na Jihlavsku před 14:30 havaroval autobus s patnácti lidmi. Podle policie je víc zraněných, jednoho přepravil vrtulník do nemocnice. Na místě jsou zdravotníci, policisté a hasiči.

K nehodě došlo v pondělí 11. března před půl třetí odpoledne v katastru obce Věžnička na Jihlavsku. V autobusu cestovalo celkem osmnáct osob, jednalo se o řidiče a sedmnáct dětí převážně školního věku. 

Autobus jel ve směru od Polné na Věžničku. „Při jízdě vyjel mimo komunikaci a autobus narazil do stromu,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Celkem čtrnáct dětí a řidič autobusu bylo zdravotnickou záchrannou službou transportováno do nemocnic v Jihlavě a v Havlíčkově Brodě (jedno z těchto dětí bylo transportováno do nemocnice letecky). Na místo ihned po přijetí oznámení vyjeli zdravotníci, policisté a hasiči.

Policisté provedenou dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu nezjistili. V současné době provádějí policisté na místě nehody další šetření. Příčinu a okolnosti dopravní nehody zjišťují.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, zranění, Jihlavsko, Věžnička, autobus, okres Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Polná, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Věžničce na Jihlavsku naboural autobus s dětmi do stromu, na místě bylo patnáct raněných | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.