Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie vypátrala sedmasedmdesátiletého muže. Při přelézání oplocenky se mu zaklínila noha

Policisté mají za sebou další pátrání s dobrým koncem. Ve čtvrtek 7. března přijali po sedmé hodině večer na tísňové lince 158 oznámení od ženy, která měla obavu o svého blízkého příbuzného. Sedmasedmdesátiletý senior odešel odpoledne do lesa u obce Štěpkov a nevrátil se zpátky.

„Příbuzní nejprve pátrali po muži sami, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii. Policisté zorganizovali pátrací akci, do které se zapojili policisté a hasiči jak profesionální, tak dobrovolní. Pohřešovaného seniora začali v lokalitě ihned hledat. Dobrá zpráva přišla před půl devátou večer, kdy dobrovolní hasiči pohřešovaného muže nalezli v lese u oplocenky. Při přelézání zůstala seniorovi v oplocení zaklíněna noha a sám se odtud nemohl dostat, jinak byl v pořádku,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté muže vyprostili za pomoci nářadí. Pak ho naložili do auta a odvezli do blízké obce, kde si ho již převzali lékaři. Muž nakonec skončil v nemocnici.

Foto Drbna

Štítky pátrání, senior, les, policie, Štěpkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vypátrala sedmasedmdesátiletého muže. Při přelézání oplocenky se mu zaklínila noha | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.