Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Policisté v neděli řešili dva pokusy o sebevraždu: Žena chtěla skočit z mostu u Jihlavského tunelu

Policisté na Jihlavsku pomáhali v neděli 3. března hned dvěma lidem, kteří si chtěli ublížit. V obou případech byli lidé pod vlivem alkoholu.

Nejprve byli po jedné hodině v noci přivoláni do obce na Polensku. „Tam se pohyboval muž, z jehož jednání vyplynulo, že by si mohl chtít ublížit. Na místo ihned vyjela policejní hlídka situaci prověřit. Po příjezdu policisté nalezli v prostoru hřiště mladého muže, který měl drobná poranění v oblasti hlavy, byl pod vlivem alkoholu a ve špatném psychickém stavu. Policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu a poskytli muži nezbytnou pomoc,“ popsala první výjezd Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté provedli test na přítomnost alkoholu, měl pozitivní výsledek – přes jedno promile alkoholu. „Po vyšetření lékařem policisté muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ doplnila Kroutilová.

Žena se zvláštně pohybovala po mostě

V druhém případě byli policisté v neděli po desáté hodině večer přivoláni k mostu u Jihlavského tunelu. Při jízdě po dálničním přivaděči si řidič vozidla všiml podezřelého chování ženy, která se pohybovala po mostě, a měl obavu, že chce skočit dolů.

„Na místo vyjeli okamžitě policisté a přivolána byla také zdravotnická záchranná služba. Po příjezdu nalezli ženu ležet pod mostem na zemi nedaleko silnice, byla zraněná. Zdravotníci ji odvezli na ošetření do jihlavské nemocnice. Při dechové zkoušce policisté ženě naměřili hodnotu 1,59 promile alkoholu,“ doplnila k druhému případu mluvčí policistů.

Foto Drbna

Štítky policie, sebevražda, záchrana, pomoc, alkohol, okres Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté v neděli řešili dva pokusy o sebevraždu: Žena chtěla skočit z mostu u Jihlavského tunelu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.