Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Na Humpolecké ulici se bouralo. Policie hledá svědky, kteří by pomohli s vyšetřováním

Policisté z jihlavského dopravního inspektorátu se obracejí s prosbou na případné svědky dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 28. února před 12. hodinou v Jihlavě. Došlo při ní ke střetu nákladního auta s motorkou. Vyčíslená škoda je 60 tisíc korun.

Nehoda se stala na místní komunikaci na ulici Humpolecká.  „Řidič nákladního vozidla tovární značky Fiat Ducato projížděl po silnici ve směru jízdy od ulice Na Dolech směrem k ulici Romana Havelky a přejížděl z levého jízdního pruhu určeného pro jízdu ve směru na obec Větrný Jeníkov do pravého jízdního pruhu určeného pro odbočení vpravo na ulici Romana Havelky. Řidič motocyklu tovární značky Honda FMX 650 projížděl v pravém jízdním pruhu ve stejném směru jízdy jako nákladní vozidlo. Došlo ke střetu motocyklu s pravým bokem nákladního vozidla,“ popisuje průběh nehody Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Při nehodě se zranil motorkář a sanitka ho převezla na ošetření do jihlavské nemocnice. Pak byl propuštěn. Nikdo další se už nezranil.

Hmotná škoda se vyšplhala na 60 tisíc korun. U obou řidičů byla na místě dopravní nehody provedena orientační dechová zkouška s negativním výsledkem.

„Míru zavinění na dopravní nehodě šetří policisté z dopravního inspektorátu Jihlava, kteří se obracejí na svědky, kteří viděli průběh popisované dopravní nehody, aby se obrátili se svými poznatky a svědectvím na linku tísňového volání 158 nebo přímo na dopravní inspektorát Jihlava – telefon 974 266 250 nebo 974 266 254,“ doplnila výzvu Dana Čírtková.

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Humpolecká, zranění, svědek, policie, dopravní nehoda, nákladní automobil, Jihlava, Roman Havelka, Fiat Ducato, Lékárenský komplex Jihlava, Větrný Jeníkov, Honda FMX 650

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na Humpolecké ulici se bouralo. Policie hledá svědky, kteří by pomohli s vyšetřováním | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.