Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zloděj během pár minut sebral z domu třináct tisíc. Neznáte dvojici ve videu?

Novoměstští policisté řeší krádež peněz v jednom z místních domů. A obrací se také na veřejnost, která by s případem mohla pomoci. Jde jim o zjištění totožnosti dvou mužů na záznamu z kamery.

Ke krádeži došlo v sobotu 2. února na Komenského náměstí. „Během pouhých deseti minut stihl neznámý pachatel, který vnikl kolem půl dvanácté dopoledne do rodinného domu, odcizit finanční hotovost uloženou na různých místech v domě. Majitel tak přišel o částku kolem třinácti tisíc korun. Policisté na místě provedli ohledání a důkladné šetření za účelem zjištění osob, které se v době spáchání činu pohybovaly v blízkosti místa spáchání. V rámci shromažďování informací a poznatků zajistili také kamerové záznamy z okolí, které vyhodnotili,“ popisuje Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Policisté se obrací na veřejnost, která by mohla poznat dvojici mužů ve videu. Pohybovali se totiž na místě v době krádeže, a mohli by tak mít pro policisty důležité informace.

„Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo občany, kteří jednoho nebo oba muže znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také další osoby, které by mohly poskytnout jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá mluvčí Miláčková.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, krádež, peníze, veřejnost, policie, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj během pár minut sebral z domu třináct tisíc. Neznáte dvojici ve videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.