Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Napadení v Dělnickém domě. Policisté hledají trojici mužů na kamerovém záznamu

Během uplynulého víkendu museli policisté řešit fyzické napadení, ke kterému došlo v jihlavském Dělnickém domě. A obrací se také na veřejnost, která by mohla poznat trojici mužů na kamerovém záznamu.

„K fyzickému napadení došlo v sobotu 16. února kolem třetí hodiny v noci v prostoru zábavního podniku na ulici Žižkova. Napadený muž po odstrčení upadl na zem. Z podniku se zraněný muž poté dostal za pomoci dalších lidí, kteří mu poskytli a přivolali pomoc. Zdravotnickou záchrannou službou byl zraněný muž převezen na jihlavské nemocnice, kde byl hospitalizován,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.  

Po oznámení se na místo ihned vydala policejní hlídka a případem se začala intenzivně zabývat. Policisté využili také kamerové záznamy. A právě ty jsou důležité i pro veřejnost, jde na nich hlavně o trojici mužů.

„Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo občany, kteří jednoho z mužů či všechny znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také další osoby, které fyzické napadení v podniku přímo viděly, nebo by mohly poskytnout jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá Kroutilová.

Foto Policie ČR

Štítky napadení, Dělnický dům, policie, pátrání, veřejnost, videozáznam, Lékárenský komplex Jihlava, Žižkov, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Napadení v Dělnickém domě. Policisté hledají trojici mužů na kamerovém záznamu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.