Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na jihlavském náměstí došlo k napadení. Zraněný muž skončil v Brně se zlomenou čelistí

Ze dvou trestných činů je podezřelý třiatřicetiletý muž, který v centru Jihlavy napadl jiného mladého muže. Oba dva byli pod vlivem alkoholu.

K útoku došlo v druhé polovině prosince u restaurace na Masarykově náměstí. „Po desáté hodině večer útočník fyzicky napadl osmadvacetiletého muže, kterého udeřil pěstí do oblasti hlavy, oba byli pod vlivem alkoholu. Napadený muž utrpěl zranění a musel vyhledat lékařské ošetření v jihlavské nemocnici. Zlomenina čelisti, která mu byla zjištěna, si vyžádala operační zákrok v nemocnici v Brně. Případ začali po přijetí oznámení prověřovat policisté. Provedli šetření, výslechy osob a vyžádali si také lékařské zprávy,“ uvedla k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Napadený muž se nakonec léčil několik týdnů. Na základě shromážděných důkazů sdělil policejní inspektor třiatřicetiletému muži z Jihlavy podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Štítky napadení, zranění, náměstí, restaurace, policie, Brno, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihlavském náměstí došlo k napadení. Zraněný muž skončil v Brně se zlomenou čelistí | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.