Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nepřipoutaný řidič jel rychle a před přechodem naboural osobák. Skončil v nemocnici

Vysoká rychlost byla zřejmě příčinou dopravní nehody, ke které došlo v pátek 15. února kolem půl osmé ráno v Havlíčkově Brodě. Na místě museli zasahovat také záchranáři, protože viník nehody se lehce zranil.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že třiatřicetiletý řidič osobního auta Fiat Ducato projížděl po ulici Žižkova a zřejmě jel poměrně rychle. „Poté narazil přední části svého vozidla Fiat Ducato do zadní části vozidla Škoda Fabia, které zastavilo před přechodem pro chodce. Při dopravní nehodě došlo k poškození obou vozidel. Hmotná škoda na vozidlech dosáhla částky 80 tisíc korun. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče z vozidla Fiat Ducato, který za jízdy nebyl připoután bezpečnostním pásem,“ sdělila bližší informace Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Řidiče odvezla sanitka do havlíčkobrodské nemocnice, odkud byl po ošetření propuštěný domů. „K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. U obou řidičů byla na místě provedena dechová zkouška na případnou přítomnost alkoholu a její výsledek byl negativní. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ uzavírá Dana Čírtková.   

Štítky nehoda, rychlost, zranění, policie, dopravní nehoda, Havlíčkův Brod, Fiat Ducato, Škoda Fabia, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepřipoutaný řidič jel rychle a před přechodem naboural osobák. Skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.