Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič v Audi na přechodu srazil chodkyni a ujel. Policie ho po chvíli našla

Na velké nepříjemnosti si zadělal šestatřicetiletý řidič, který v pátek 15. února krátce po šesté hodině ranní zavinil dopravní nehodu. Na přechodu pro chodce totiž srazil chodkyni. Nehoda se stala na ulici Jamská ve Žďáru nad Sázavou.

„Šestatřicetiletý řidič s vozidlem Audi A4 projížděl po místní komunikaci ve směru ke křižovatce s ulicí Jamská, kdy u vrátnice tamní firmy ohrozil chodkyni, která přecházela komunikaci po vyznačeném přechodu pro chodce ve směru zleva od budovy. Následně došlo ke střetu vozidla a chodkyně, která po nárazu upadla na komunikaci. Řidič nesplnil povinnosti uloženou mu zákonem o provozu na pozemních komunikacích, dopravní nehodu neoznámil a z místa dopravní nehody odjel,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Chodkyně se lehce zranila a sanitka ji musela převézt do novoměstské nemocnice. Ke zranění jiných osob nedošlo. Na místo události byla vyslána nejbližší policejní hlídka.

„Řidiče vozidla se podařilo ve velmi krátké době ustanovit. Policisté u řidiče a chodkyně provedli dechovou zkouška na alkohol s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě nebyla způsobena žádná hmotná škoda. Ohledáním osobního vozidla bylo zjištěno, že na nápravách vozidla jsou užity pneumatiky různé výroby. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou,“ dodala na závěr Dana Čírtková.

Foto pixabay.com

Štítky řidič, přechod, chodkyně, střet, nehoda, zranění, policie, dopravní nehoda, Audi, Žďár nad Sázavou, Audi A4

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Audi na přechodu srazil chodkyni a ujel.  Policie ho po chvíli našla | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.