Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Kriminalisté zadrželi dealera pervitinu. Drogu vařil pro sebe a zároveň ji prodával zákazníkům

Až pětiletý pobyt za mřížemi hrozí třiatřicetiletému dealerovi pervitinu, kterého zadrželi žďárští kriminalisté. Dopadli ho bezprostředně poté, co uvařil várku drogy. Muž je obviněný také ze sprejerství.

„Třiatřicetiletého muže zadrželi policisté na Bítešsku, a to chvilku poté, co dokončil výrobu další várky pervitinu ve varně, kterou měl v místě svého bydliště. Při domovní prohlídce policisté mimo jiné zajistili pervitin, marihuanu, léky, injekční stříkačky a prostředky i chemikálie na výrobu drog,“ popsala Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Policisté našli také předměty, které jsou potřeba ke sprejování. „Muž byl obviněn ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a přečinu poškození cizí věci,“ uvedl Radek Uhlíř, vedoucí oddělení obecné kriminality.

Vařil i sprejoval 

Třiatřicetiletý dealer byl obviněný z toho, že v průběhu loňského roku do poloviny letošního ledna vypěstoval rostliny konopí, z nichž získal marihuanu. „Dále muž vyráběl pervitin, který měl nejen pro svou potřebu, ale prodával jej i dalším osobám. V některých případech drogu dával jako protislužbu. Léky k výrobě drog si obstarával sám nebo prostřednictvím jiných osob,“ pokračuje Miláčková.

Další obvinění muže padlo ve věci sprejerství. Na různých místech ve Velké Bíteši, a to nejméně v osmi případech, vytvořil až metrové černé nápisy, přičemž se jeho terčem staly sloupy, kontejnery nebo kryty elektrorozvaděčů.

Případ kriminalisté dále vyšetřují. Obviněnému muži za uvedenou trestnou činnost hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Podívejte se, jak vypadalo zadržení třiatřicetiletého delaera. 

Foto Policie ČR

Štítky droga, dealer, pervitin, konopí, policie, zadržení, metamfetamin, výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kriminalisté zadrželi dealera pervitinu. Drogu vařil pro sebe a zároveň ji prodával zákazníkům | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.