Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihlavští policisté odhalili dva zloděje. Jeden kradl v City Parku alkohol, druhý v Lidlu bonbony

Hned dva zloděje odhalili jihlavští policisté ve čtvrtek 31. ledna. První z nich kradl v City Parku a byl pod vlivem alkoholu. Druhý sebral bonbony v Lidlu na Okružní ulici.

Po sedmé hodině ráno vzal v prodejně v City Parku sedmatřicetiletý muž lahev alkoholu, kterou otevřel a část vypil. Poté zboží schoval pod bundu a prošel prostorem pokladen, aniž by zaplatil.

„Muže poté zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté, kteří provedenou dechovou zkouškou naměřili muži hodnotu 1,96 promile alkoholu. Podezřelého muže policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku,“ uvedla k první krádeži Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Nezaplatil za celý nákup 

Na problémy si zadělal také třiatřicetiletý muž, který kradl v Lidlu na Okružní ulici. Jedná se o opakovaně soudně trestaného recidivistu.

„Naposledy byl za majetkovou trestnou činnost odsouzen vloni na jaře k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou až do roku 2021. Přesto muž ve čtvrtek 31. ledna po druhé hodině odpoledne odcizil v obchodním domě na ulici Okružní v Jihlavě dvě balení bonbonů. Cukrovinky schoval do kapsy a u pokladny zakoupil pouze za zboží, které měl v nákupním košíku. Muž je tak podezřelý ze spáchání přečinu krádeže, případ policisté prověřují,“ doplnila informace k druhé krádeži Kroutilová. 

Foto pixabay.com

Štítky zloděj, policie, alkohol, cukrovinky, promile, krádež, Lidl, City Park, bonbon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští policisté odhalili dva zloděje. Jeden kradl v City Parku alkohol, druhý v Lidlu bonbony | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.