Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SJÍZDNOST: Cestování po kraji se zvýšenou opatrností. Hlavní tahy jsou po ošetření mokré

, aktualizováno 28. ledna 2019, 7:58

Silnice včetně dálnice D1 na Vysočině jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. V noci někde pršelo, později byly srážky sněhové. Hlavní tahy jsou podle krajských silničářů po chemickém ošetření mokré, na vedlejších silnicích leží ujetá vrstva sněhu krytá posypem.

Podle meteorologů bude dnes na Vysočině zataženo, během dne bude od západu srážek ubývat. Nejvyšší odpolední teploty budou od nuly do tří stupňů Celsia.

„Všechny silnice jsou sjízdné, občas někde může stát kamion, silnice v celém kraji jsou ale ošetřené,“ řekl Aleš Hubený, dispečer Krajské správy a údržby silnic Kraje Vysočina. V noci vyjelo 105 vozidel zimní údržby. Podle informací na webu policie je špatně sjízdný kopec v Brněnské ulici v Náměšti nad Oslavou na Třebíčsku. 

Podle informací jedné ze čtenářek Drbny jsou problémy pod kopcem v Okříškách, kde v blízkosti železničního přejezdu směrem na Jihlavu stojí kamion. „Tak pozor při jeho objíždění, ať někdo nezůstane stát na přejezdu. Tvoří se kolony. Nahoře v kopci v protisměru je nehoda a tvoří se kolony. Projet se dá. Jeden kamion ještě pod kopcem v Brtnici. Objet se zatím dal," informovala redakci dnes ráno před sedmou hodinou jedna ze čtenářek. 

Foto Michael Daněk | Zdroj ČTK

Štítky sjízdnost, doprava, silnice, počasí, Kraj Vysočina, Dálnice D1, kopec, Náměšť nad Oslavou, okres Třebíč, Okříšky, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Cestování po kraji se zvýšenou opatrností. Hlavní tahy jsou po ošetření mokré | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.