Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dvacetiletý muž řídil opilý. Jel rychle, u Brzkova dostal smyk a narazil do stromu

K dopravní nehodě, která se stala dnes brzy ráno, konkrétně před půl pátou na silnici II/351 v katastru obce Brzkov, vyjížděli jihlavští policisté. Boural dvacetiletý řidič, který usedl za volant pod vlivem alkoholu.

„Dvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda projížděl po silnici ve směru jízdy od obce Brzkov k obci Polná. Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám a dostal s vozidlem smyk. Poté pokračoval s vozidlem vlevo do protisměru, kde najel na levou krajnici a pravým bokem vozidla narazil do stromu mimo komunikaci. Při dopravní nehodě řidič utrpěl lehká poranění, se kterými musel být vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Jihlavě k dalšímu ošetření,“ popsala Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Policisté řidiči na místě provedli test na přítomnost alkoholu. Vyšel pozitivně s hodnotou 1,71 promile alkoholu. Muž byl vyzván, aby se podrobil vyšetření s odběrem krve. S tím souhlasil.

„Na vozidle vznikla hmotná ve výši 60 tisíc korun. V době ohledání místa dopravní nehody byly na vozidle zimní pneumatiky se stanovenou hloubkou dezénu. Vozidlo bylo po dopravní nehodě nepojízdné. Ve věci policisté zahájili úkony v trestním řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ ukončila mluvčí policistů Čírtková.

Štítky alkohol, promile, nehoda, zranění, Brzkov, dopravní nehoda, Lékárenský komplex Jihlava, Polná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletý muž řídil opilý. Jel rychle, u Brzkova dostal smyk a narazil do stromu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.