Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Na Okružní ulici se srazily dva osobáky. Jeden z řidičů skončil v nemocnici

Jihlavské policisty ve čtvrtek 24. ledna krátce po sedmé hodině ranní zaměstnala dopravní nehoda, která se stala na Okružní ulici. Srazila se tam dvě osobní auta, jeden z řidičů se zranil.

Z prvotního vyšetřování nehody policisté zjistili, že jednašedesátiletý  řidič  nákladního automobilu DAF projížděl po silnici od Brněnské ulice směrem k ulici Havlíčkova. „Nedodržel bezpečnostní vzdálenost za před ním stojícím osobním automobilem Škoda Felicia a došlo ke střetu obou vozidel. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče osobního vozidla, který byl převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Jihlavě,“ popisuje dopravní nehodu mluvčí policistů Dana Čírtková.

Policisté provedli na místě nehody u obou řidičů dechové zkoušky s negativními výsledky. Při nehodě vznikla hmotná škoda na havarovaných vozidlech v celkové výši 7 tisíc korun. 

„Obě vozidla byla po dopravní nehodě pojízdná a obě byla vybavena zimními pneumatikami s předepsanou hloubkou dezénu. Věc dopravní nehody vyřešili policisté s viníkem na místě uložením pokuty v příkazním řízení,“ doplnila závěrem mluvčí policistů.

Štítky nehoda, zranění, Okružní, policie, dopravní nehoda, DAF, Lékárenský komplex Jihlava, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Okružní ulici se srazily dva osobáky. Jeden z řidičů skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.