Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Šestadvacetiletý opilý řidič v Kostelci naboural tři oktávky. Škoda je sto šedesát tisíc korun

Řidič v Kostelci si v sobotu 19. ledna v nočních hodinách zadělal na velký problém. Sedl totiž silně opilý za volant a naboural hned tři zaparkované Škody Octavie. Přivolaným policistům pak nadýchal přes dvě promile.

Šestadvacetiletý řidič vyjel se svým autem Volvo V70 vlevo do protisměru, kde narazil do přední části zaparkované Škody Octavia. „Toto auto bylo následně odraženo do dalšího zaparkovaného vozidla Škoda Octavia, a to bylo odraženo do dalšího zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Ke zranění osob nedošlo,“ popsala bližší informace Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem. Nejdříve se ukázala hodnota 2,12 promile alkoholu v dechu. „Druhé odborné měření vykázalo hodnotou 2,05 promile alkoholu v dechu řidiče. Řidič s naměřenými hodnotami souhlasil a nepožadoval lékařské vyšetření spojené s odběrem krve. Na místě dopravní nehody policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz,“ doplnila Čírtková.

Škoda na havarovaných autech byla vyčíslena na 160 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto Drbna

Štítky alkohol, nehoda, policie, Kostelec (Krnov), Škoda Octavia, Volvo V70

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestadvacetiletý opilý řidič v Kostelci naboural tři oktávky. Škoda je sto šedesát tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.