Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Neznámý řidič naboural ženu, která se zranila. Policie hledá svědky nebo záznamy z kamer

Hodně nezodpovědně se zachoval řidič v Třebíči, který v neděli 20. ledna způsobil dopravní nehodu, při které se zranila řidička z druhého auta. Muž na výzvu ženy neprokázal svou totožnost a z místa prostě ujel. Teď po něm pátrá policie a hledá z řad veřejnosti důležité svědky.

 Ke střetu aut došlo kolem 17:20 na silnici I/ 23 na ulici Pražská v prostoru křižovatky s ulicí Sucheniova v Třebíči.

Podle prvotního policejního šetření k dopravní nehodě došlo tak, že neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozidlem ve směru od obce Červená Hospoda k ulici Sucheniova neponechal dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem Ford. Jeho řidička jela po silnici ve stejném směru, tedy k ulici Sucheniova. Došlo ke střetu přední části nezjištěného vozidla se zadní částí vozidla Ford,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Neznámý řidič na požádání řidičky Fordu neprokázal svoji totožnost a z místa dopravní nehody odjel. Přu střetu se žena zranila a sanitka ji musela transportovat do nemocnice. K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Dechová zkouška u neznámého řidiče vzhledem k tomu, že opustil místo dopravní nehody před příjezdem hlídky, nebyla provedena. Žena měla negativní výsledek.

Důležité záznamy z palubních kamer 

„Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle v celkové výši 30 tisíc korun. Na místě dopravní nehody při jeho ohledání nalezeny střepy a úlomky nezjištěného vozidla, po jehož řidiči policisté nyní pátrají,“ doplnila Čírtková.

Vzhledem k charakteru dopravní nehody se policisté naléhavě obracejí na případné svědky dopravní nehody. „Zejména se obracíme na svědky, kteří dopravní nehodu bezprostředně viděli nebo viděli podezřelé vozidlo, když po nehodě ještě stálo na místě. Velice by nám pomohly kamerové záznamy z vozidel řidičů, kteří místem v danou dobu projížděli, a to v obou směrech jízdy,“ vyzývá mluvčí policistů.

Pokud mají svědci jakékoliv informace, které se týkají dopravní nehody a pomohly by najít řidiče i jeho auto, tak mohou kontaktovat linku tísňového volání 158 nebo se přihlásit osobně na dopravním inspektorátu Třebíč nebo své svědectví zavolat na číslo 974 277 251.

Foto Drbna

Štítky nehoda, zranění, pátrání, policie, dopravní nehoda, Třebíč, Ford Motor Company, Červená Hospoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič naboural ženu, která se zranila. Policie hledá svědky nebo záznamy z kamer | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.