Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž v Polné řídil opilý, způsobil nehodu a jednoduše ujel. Policisté ho ale brzy našli

Na pořádný problém si zadělal řidič, který v úterý 15. ledna řídil pod vlivem alkoholu a způsobil dopravní nehodu. Nic ale neřešil a z místa prostě ujel. Policisté ho ale vypátrali.

Nehoda se stala po 17. hodině v Polné na Husově náměstí na křižovatce silnic II/351 a II/348. „Řidič vozidla Škoda Fabia jel ve směru jízdy od ulice Havlíčkova k ulici Palackého a nedal přednost v jízdě vozidlu Seat Ibiza. Došlo ke střetu obou vozidel. Při nehodě se nikdo nezranil. Pravděpodobný viník dopravní nehodě z místa dopravní nehody odjel, aniž by zastavil a věc nějak řešil. Řidiče se podařilo policistům vypátrat a ztotožnit,“ upřesnila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté muži dali dýchnout – test měl pozitivní výsledek s hodnotou 1,64 promile alkoholu v dechu. Při opakovaném měření byla naměřena hodnota 1,69 promile alkoholu v dechu a při třetím měření hodnota 1,85 promile alkoholu v dechu.

„Řidiče policisté vyzvali k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, čemu se dobrovolně podrobil. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. U řidičky druhého vozidla byla provedená dechová zkouška negativní,“ doplnila policejní mluvčí s tím, že hmotná škoda na havarovaných vozidlech byla vyčíslena na 21 tisíc korun.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Štítky alkohol, promile, nehoda, policie, Polná, SEAT Ibiza, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Polné řídil opilý, způsobil nehodu a jednoduše ujel. Policisté ho ale brzy našli | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.