Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnicí se opět havarovalo, silnice je zcela neprůjezdná

, aktualizováno 15. ledna 2019, 15:22

Silnice z Jihlavy na Znojmo činí řidičům neustálé potíže, zejména pak úsek mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnicí. Za poslední dva dny zde došlo k několika nehodám. Z důvodu těch dnešních je tato komunikace zcela uzavřená a je nutno volit objízdné trasy.

Včera se na inkriminovaném místě střetla dvě osobní a dvě nákladní vozidla, havárie si vyžádala jedno lehké zranění u řidiče osobního vozidla.

Dneska ráno jiné osobní vozidlo dostalo smyk a vjelo do vysoké závěje, v místě byla bílá tma. „Následovaly další dvě dopravní nehody, z nichž jedna je čelní střet dvou osobních vozidel,“ upřesnila policejní mluvčí Dana Čírtková. Nehody si vyžádaly tři zraněné osoby.

V současné době je silnice zcela neprůjezdná. Úsek je zcela zablokovaný kamiony a je neprůjezdný v obou směrech. Policie proto radí řidičům, aby do místa vůbec nevyjížděli.

Problémy jsou hlášeny třeba i u Kostelce u Jihlavy, kde také bouralo hněd několik řidičů. Podobná situace je i na trase jihlava - Třebíč, kde se také stala nehoda. Místo je průjezdné s velkou opatrností.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, průjezdnost, havárie, Stonařov, Dlouhá Brtnice, Jihlava, osobní vůz, Znojmo, silnice, Kostelec, Třebíč

Mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnicí se opět havarovalo, silnice je zcela neprůjezdná | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.