Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Majiteli auta v Jihlavě byla ukradena značka na přání. Nepoznáváte tři muže?

O svou registrační značku na přání přišel majitel v Jihlavě na začátku prosince. Případem se už zabývají policisté a obrací se také na veřejnost, která by mohla také pomoci. V zájmu prověřování případu by policisté potřebovali zjistit totožnost tří mužů na kamerovém záznamu.

Ke krádeži došlo na začátku prosince v Jihlavě. „V úterý 4. prosince zaparkoval v odpoledních hodinách řidič automobil Nissan Juke na ulici Mahlerova. Když se o dva dny později, ve čtvrtek 6. prosince, na místo před polednem vrátil, zjistil, že na vozidle chybí registrační značka. Jednalo se o speciální značku na přání se znaky 777DEVIL. Krádeží vznikla majiteli škoda deset tisíc korun,“ doplnila Jana Kroutilová, policejní mluvčí.   

Majitel značky se obrátil na policii, podal trestní oznámení, a krádež se začala prověřovat. Využili také záznamy z kamer, z nichž vyplynulo, že se poblíž místa pohybovala trojice mužů. Policisté by potřebovali zjistit jejich totožnost.

„Žádáme osoby na kamerovém záznamu nebo občany, kteří některou z nich nebo všechny poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace, které by vedly k vypátrání odcizené registrační značky nebo jakékoli jiné směřující k objasnění případu,“ vyzývá Jana Kroutilová.

Foto Policie ČR

Štítky krádež, značka, policie, veřejnost, pátrání, Jihlava, SPZ, Nissan Juke

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Majiteli auta v Jihlavě byla ukradena značka na přání. Nepoznáváte tři muže? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.