Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladý muž stál na mostě nad přivaděčem a chtěl skočit dolů. Nadýchal skoro tři promile

Svůj život plánoval ukončit devětadvacetiletý muž, který stál na mostě nad dálničním přivaděčem na Jiráskově ulici a volal na linku 158. Nakonec ho zachránila policejní hlídka, jež se ihned vydala na místo.

Muž na linku 158 zavolal v pátek 11. ledna po desáté hodině večer. „Dle oznámení stál muž na mostě nad dálničním přivaděčem na ulici Jiráskova v Jihlavě a měl v úmyslu skočit dolů. Zjevně byl pod vlivem alkoholu. Policista v telefonickém hovoru navázal s mužem komunikaci a od jeho úmyslu ho odrazoval, na místo zároveň ihned vyjela policejní hlídka,“ sdělila podrobnosti Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Na místě muže našli a zajistili. Neměl viditelné zranění, byl ale značně opilý a ve špatném psychickém stavu. Policisté přivolali lékaře. Při dechové zkoušce muži naměřili hodnotu 2,69 promile alkoholu. „Po vyšetření lékařem policisté opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ doplnila Jana Kroutilová.

Foto mapy.cz

Štítky most, přivaděč, alkohol, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž stál na mostě nad přivaděčem a chtěl skočit dolů. Nadýchal skoro tři promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.