Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na jihlavském zimním stadionu došlo po zápase k fyzickému napadení. Nebyli jste u toho?

Jihlavští policisté hledají muže, jenž hraje hlavní roli v případu napadení, ke kterému došlo uplynulou sobotu na jihlavském zimním stadionu. A obrací se i na veřejnost, která by v případu mohla pomoci.

Po skončení utkání měl neznámý muž na tribunu hostí namířený mobilní telefon, který mu jiný návštěvník z ruky vyrazil a ještě ho napadl. Napadený muž z místa odešel a policisté potřebují zjistit jeho totožnost. V zájmu šetření tohoto případu je důležité, aby se napadený muž přihlásil,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Incident se odehrál v sobotu 5. ledna.  Po skončení zápasu se na stadionu kolem 20. hodiny rozcházeli hokejoví fanoušci. „Pod tribunou fanoušků hostujícího týmu se nacházel v prostoru sektoru stání, v části ve směru k hlavnímu vstupu, muž. Stál na betonovém schodu a držel v ruce mobilní telefon namířený na sektor hostí. Z prostoru ochozu, který odděluje tribunu a tento sektor, přišel fanoušek, mobilní telefon muži z ruky vyrazil a muže i fyzicky napadl. Telefon spadl na zem. Napadený muž ho sebral a následně z místa odešel,“ popisuje Jana Kroutilová.

Policisté vše viděli a případem se začali ihned zabývat. Totožnost fanouška, který muže s mobilním telefonem napadl, velmi rychle zjistili. „V současné době se obracejí s žádostí o spolupráci na veřejnost. V zájmu šetření případu je totiž důležité, aby se policii přihlásil muž, kterému byl na zimním stadionu po skončení utkání vyražen z ruky telefon a byl ze strany jiného návštěvníka napaden,“ vysvětluje Kroutilová.

Policisté žádají napadeného muže, aby se přihlásil na tísňové lince 158. „Uvítáme informace také od občanů, kteří tohoto muže znají a mohli by pomoci s jeho ztotožněním, jedná se například o osoby, které byly na hokejovém utkání na stadionu s ním, nebo se jim o tomto činu poškozený muž svěřil,“ vyzývá Jana Kroutilová.

Foto Dalibor Mašek

Štítky hokej, napadení, fanoušek, pátrání, policie, veřejnost, zimní stadion, mobilní telefon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihlavském zimním stadionu došlo po zápase k fyzickému napadení. Nebyli jste u toho? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.