Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Jihlavě byly před Vánocemi napadeny dvě osoby. Policie nyní pátrá po dvou mužích

Jihlavští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu fyzického napadení, ke kterému došlo v prosinci v Jihlavě. V rámci prověřování případu by policisté potřebovali zjistit totožnost dvou mužů na fotografiích, kteří by mohli poskytnout důležité informace k průběhu a okolnostem napadení.

K fyzickému napadení došlo v sobotu 22. prosince před půlnocí v prostoru chodníku v lokalitě mezi domy ulic Kollárova a Havlíčkova. Dva napadení muži byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do nemocnice na ošetření. Po přijetí oznámení o případu vyjeli na místo policisté a provedli ihned v širokém okolí pátrání po dalších účastnících fyzického napadení, kteří po činu z místa utekli, avšak bez kladného výsledku.

Policisté zahájili prověřování, místo napadení ohledali a zadokumentovali. Provedli také důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro vypátrání neznámých osob, které se fyzického napadení účastnily, nebo případných svědků. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Policisté dále shromažďovali získané informace a poznatky, které vyhodnotili.

V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů, kteří se v lokalitě, kde k fyzickému napadení došlo, pohybovali.

Policie žádá muže na fotografiích nebo občany, kteří jednoho z mužů či oba znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také osoby, které fyzické napadení viděly, nebo by mohly poskytnout jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, napadení, Jihlava, Vánoce

V Jihlavě byly před Vánocemi napadeny dvě osoby. Policie nyní pátrá po dvou mužích | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.