Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Osobní auto narazilo do stromu. Zranil se jeden dospělý a dvě děti

Záchranné složky vyjížděly k dopravní nehodě, která se stala na silnici spojující Křižanov a Pikárec. Došlo k ní v sobotu 5. ledna kolem jedenácté hodiny. Na místě se nacházely tři zraněné osoby.

„K ohlášené dopravní nehodě osobního vozidla vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí s rychlým zásahovým automobilem a cisternovou automobilovou stříkačkou. Při nehodě se zranily dvě děti a jedna dospělá osoba. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich transportem do sanitních vozů,“ uvedla bližší informace k nehodě Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů.

Na havarovaném osobním autě hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin, hasiči provedli likvidaci za použití sorbentu.

„Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezen. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování,“ doplnila ještě Musilová.

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, náraz, strom, zranění, dopravní nehoda, havárie, Křižanov, Pikárec, Velké Meziříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní auto narazilo do stromu. Zranil se jeden dospělý a dvě děti | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.