Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Batelově se kradlo. Zloděj způsobil škodu za 40 tisíc, odnesl si harmoniku nebo bicí hodiny

Nepříjemné zpestření konce kalendářního roku zažívá majitel chalupy v Batelově. Jeho obydlí si totiž vyhlédl nenechavý zloděj, který mu z kolny a domu odcizil různé předměty. Pachatel, který způsobil škodu téměř na 40 tisíc, je obviněn ze dvou trestných činů.

Zatím neznámý pachatel vnikl do objektu v přesně nezjištěnou dobu v období od konce října do 28. prosince. Zloděj se po odlomení laťky u branky dostal na zahradu, kde za užití násilí otevřel dveře do kolny, kterou prohledal. Z kolny následně vypáčil dveře do domu, kde prohledal chodbu a ostatní místnosti a odcizil zde zahradnické různé nářadí, harmoniku, motorovou pilu a bicí hodiny.

V místnostech uvnitř chalupy všechno prohledal a rozházel. „Majiteli chalupy vznikla krádeží a poškozením vnitřního zařízení celkové škoda téměř  40 000 korun,“ dodala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Policisté vyjeli na místo, které ohledali, zajistili upotřebitelné stopy a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Po pachateli i odcizených věcech policisté pátrají.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky vloupání, krádež, Batelov, chalupa

V Batelově se kradlo. Zloděj způsobil škodu za 40 tisíc, odnesl si harmoniku nebo bicí hodiny | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.