Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž padal v čekárně a nadával kolemjdoucím. S více než třemi promile skončil na záchytce

Nepříliš pohodlně se ve čtvrtek večer cítili cestující na vlakovém nádraží ve Žďáru nad Sázavou. Ve zdejší čekárně je totiž svým chováním obtěžoval silně opilý muž. Ten opakovaně padal na zem, pokřikoval a nadával všem okolo. Nemohlo následovat nic jiného než příjezd policie a transport čtyřiapadesátiletého výtečníka na záchytku.

K nevhodnému chování čtyřiapadesátiletého muže došlo ve čtvrtek 27. prosince kolem půl sedmé večer na žďárském vlakovém nádraží v Chelčického ulici. „V silně podnapilém stavu pokřikoval na kolemjdoucí cestující, opakovaně padal na zem a nebyl schopný se bezpečně pohybovat. Následně slovně urážel členy bezpečnostní agentury a další osoby, které se zde nacházely,“ přibližila policejní mluvčí Dana Čírtková.

Přivolaní policisté u muže provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní - 3,16 promile alkoholu v dechu. Vzhledem k tomu, že opilec v protiprávním jednání pokračoval a existovala tak důvodná obava o jeho život a zdraví, byl na místě zajištěn a převezen k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice do Jihlavy. Muž je podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku.

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky záchytka, Žďár nad Sázavou, čekárna, Jihlava

Muž padal v čekárně a nadával kolemjdoucím. S více než třemi promile skončil na záchytce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.