Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladý řidič nezvládl řízení a narazil do dvou stromů. Nepředložil řidičák ani technický průkaz

Dva zranění muži a škoda přes 400 tisíc korun. To je výsledek středeční dopravní nehody, ke které došlo kolem půl páté odpoledne na silnici na silnici II/409 ve směru od obce Bohdalín na obec Včelnička.

„Osmnáctiletý řidič vozidla při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a nezvládl řízení. Vyjel s vozidlem vpravo na nezpevněnou krajnici, kde narazil do dvou stromů. Řidič a jeho spolujezdec museli být převezeni vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Pelhřimově, odkud byli po vyšetření propuštěni. Řidič nepředložil osvědčení o registraci vozidla a ani řidičský průkaz,“ doplnila informace k nehodě Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Dále policisté zjistili, že na vozidle je od loňského června neplatná technická kontrola. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu v krvi měla negativní výsledek.

„Při nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši 402 tisíc korun. Věc dopravní nehody vyřešili policisté uložením pokuty v příkazním řízení,“ ukončila Dana Čírtková.

Štítky nehoda, náraz, strom, zranění, policie, Včelnička, Bohdalín, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič nezvládl řízení a narazil do dvou stromů. Nepředložil řidičák ani technický průkaz | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.